VIKINKA TRAVEL SAC

noeminoemi123

0047 90751856
0051 958445810

008_BOGOTA/VILLADELEYVA/ARMENIA/SALENTO/MEDELLIN/CARTAGENA/TAYRONA/SANTA MARTA/BOGOTA

Dag 1

Norge – Bogotá

Ankomst til Bogota fra Kjære Norge

Der blir dere møtt på flyplassen og kjørt til hotellet

Overnating i Bogota

Dag 2

L Bogotá / Villa de Leyva

Besøk Paloquemao markedet paloquemao er et av de største markedene i Bogota, og du kan smake tradsjonal mat, se store mengder av grønnsaker og frukt forskjellige typer krydder, så vel som du kan se hvordan en vanlig dag for folk her i Bogota er.Etter dette kjører vi til landsbyen Villa de Leyva .Vi gjør et stopp underveis for å besøke Zipaquirá Salt Cathedral. Dens struktur, en blanding av presis prosjektering og interessant historie, førte til at den ble erklært Første Wonder of Colombia den 4. februar 2007.
I 1995 ble den nye siden av Saltkatedralen innviet, da den første gruven var ustabil. Denne nye konstruksjonen er 180 meter underjordisk. For å bygge den måtte 250 tusen tonn bergsalt utvinnes. Denne gruven er det største innskuddet av steinsalt i verden.
Hver hule har vakre skulpturer skåret av gruvearbeidere og skulptører. Blant dem er La Piedad som skarpt skiller seg ut. Hennes ansikt har sterke urfolksfunksjoner, til ære for Muiscasene som var de første til å dra nytte av og bruke salt. Det er også Guardian Angel skåret i 1950 av italiensk skulptør Ludovico Consorte og et enormt kryss i inngangspartiet

Villa de Leyva, også kalt Villa de Leyva, er en turistkolonial by og kommune i Ricaurte-provinsen, en del av Boyacá-avdelingen i Colombia.

Overnatting i Villa de Leyva

Dag  3 F,L

Villa de Leyva / Armenia

På morgenen besøker vi Villa de Leyva. Besøk av kolonistaden,

By tur ,gåtur og museumer. 

Villa de Leyva   ettermiddag  flytur til Armenia, i Colombias kaffeområde.

Overnatting i Armenia/ Tradisjonell hacienda.

 

Dag 4 F,L M

Armenia

Armenia  ligger I Quindio  i Colombias kaffeområde.  Landskaper  med kaffe og bananplantager. I denne byen kan du også lære om smykker fra Quimbayas urfolk.

 Tur til in kaffeplantasjen i Calarcá-området for å lære mer om kaffekulturen her.

Overnatting kaffehacienda.

Day 5 F,L Armenia / Salento

Etter frokost vi  kjører  til Salento gjennom kaffeplantasjer, banan og ananasplantasjer. Fra den idylliske landsbyen Salento fortsetter du til den berømte Cocora-dalen for å se den imponerende vokspalmen (Colombias nasjonale tre). Etter å ha gått 2 til 3 timer i den nydelige dalen, kan du prøve den lokale spesialiteten, ørret.

Overnatting I Salento

 

 

Day 6 F,L Salento / Medellín

Tidlig morgenavgang med privat transport til Medellin, «Den evige vårens by». Det er en lang tur, men det vakre landskapet i Andesland er verdt det. Kjør gjennom vakre landskap til Medellín.

Vi kommer frem tidlig kveld.

Oernatting I Medellin

Dag 7 F

Medellín   F

Medellín er Colombias nest største by som med en ganske turbulent historie er veldig interessant. Det var en stor migrasjon til Medellín på 70-tallet.Vi tar en bytur på formiddagen i Medellin.  Man kan bøseke  Pueblito Paisa, San Antonio Park, Plazuela de San Ignacio, La Playa Avenue, hovedstads kirken og et stoppested på Plaza Botero. Deretter besøker vi «zona norte» med blant annet Musikkhuset, Universitetet i Antioquia og Botanisk hage. På vei tilbake til Poblado komunne , kommer vi til å se andre berømte landemerker i Medellin.

Overnatting I Medellin

Dag 8 F

Day 8 F ,L Medellin / Cartagena de Indias

I dag reiser vi fra medelin til Cartagena.

Fly Medellin -Cartagena

På ettermiddagen besøker vi det kjente festningen som ligger over byen. Byrundturen vår på San Felipe de Barajas, en av de best bevarte festningene i Latin-Amerika. I 1984 kom festningen, bymuren og den historiske bydelen på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Vi går en tur på festningen og nyter den flotte utsikten mot de forskjellige by delen i Cartagena.

Overnatting Cartagena

 

 .

Dag 9  F,L       

Cartagena de Indias

I dag skal på besøk til  øya Rosario en av de vakreste strendene i Colombia og dens akvarium hvor vi kan observere ulike typer fisk i kolonier.

Tilbake til Cartagena på ettermiddagen

Overnatting Cartagena

Dag 10 F  Cartagena de Indias

Fri dag I Cartagena

Overnatting Cartagena.

Dag 11 F,L Cartagena de Indias / Minca

I dag reiser vi med privattransport til den lille byen Minca som ligger ca 5 t innover I landet,her puster vi inn den friske fjellluften.

Overnatting i Minca

 .

Dag 12 F.L   Minca / Tayrona Nasjonalpark

Reis inn i fjellene rundt Minca og vi vandre til en vakker foss. Også her er det kaffe og kakao plantasjer og vi nyter en lunsj på en av dem.Dette er en perfekt base for å utforske nærliggende Tayrona Nasjonal Park. 

Overnatting i Minca

Dag 13 F.L    Tayrona Nasjonalpark

Gåtur inn i Tayrona National Park for en moderat tur med lokal guide. Dette er en perfekt mulighet til å oppleve naturen og lære litt mer om det rike, naturlige mangfoldet I Nord Colombia.

Overnatting Tayrona

Dag 14  F Tayrona National Park / Santa Marta

Vi reiser ned til Santa Marta tidlig morgen etter frokost,

Denne dagen kan vi nyte på stranden I Santa Marta.

Overnatting I Santa Marta

 .

Dag 15 F

Så er det tid for å reise tilbake til Bogota

Fly-Santa Marta-Bogota.

Så blir det Disco kveld.

Overnatting Bogota

Dag 16 F

frokostbuffé på hotellet.

Free dagen I Bogota.

Overnating i Bogota

Dag 17 F

frokostbuffé på hotellet.

Vi blir hentet fra hotelet og reiser til flyplassen

Fly fra Bogota til kjære Norge.

Takk for å reise med Vikinka Travel

 .